Boxspring Magnitude

Luxe en Comfort in Harmonie met Van Cadsand

Bij Van Cadsand is onze missie het creëren van slaapervaringen die zowel luxueus als comfortabel zijn. Onze Boxspring Magnitude symboliseert deze belofte met zijn elegante verschijning en innoverende design, versterkt door de optie van een enkele, doorlopende hoes die een naadloze uitstraling geeft aan het geheel.

Het design van de Boxspring Magnitude wordt gekenmerkt door de mogelijkheid om de boxspring te omhullen met één grote hoes. Deze exclusieve feature draagt bij aan een strak, uniform ontwerp dat de visuele aantrekkelijkheid verhoogt, terwijl het ook de schoonmaak en het onderhoud vergemakkelijkt.

Elke box van de Boxspring Magnitude kan worden geleverd in twee diktes, 20cm of 25cm, om u een variatie aan comfortkeuzes te bieden. Bovendien beschikken alle boxen over een bespoke uni frame, een 7-zone pocketvering en een ventilerende bodem, compleet met een 3D mesh spiegel en een robuuste antislip. De afneembare hoezen en de zorgvuldig ontworpen soepele schouderzone zorgen voor extra comfort en gebruiksgemak.

Als u op zoek bent naar extra luxe, biedt de elektrische versie van de Boxspring Magnitude superieure Linak motoren, uitgerust met een afstandsbediening met geheugenfunctie. Hiermee kunt u moeiteloos uw favoriete instellingen opslaan en met een druk op de knop uw ideale slaap- of leespositie bereiken.

Ontdek het ongeëvenaarde comfort van de Boxspring Magnitude van Van Cadsand door onze website te bezoeken of een van onze showrooms te bezoeken. De Boxspring Magnitude biedt een verheven slaapervaring, afgestemd op uw persoonlijke comfort- en stijlvoorkeuren.

Boxspring Magnitude van Van Cadsand – waar luxe en innovatie samenkomen in een bed dat zowel prachtig als comfortabel is.

Bezoek een van onze winkels: