Boxspring Original

Ontdek Superieur Comfort met Van Cadsand

Van Cadsand zet zich in voor het leveren van slaapervaringen die zowel comfortabel als stijlvol zijn. Met onze Boxspring Original nodigen we u uit om een unieke combinatie van klassieke elegantie en modern design te ervaren. Een bijzondere eigenschap van dit model is de optie voor één naadloze hoes, wat bijdraagt aan een stijlvolle, ononderbroken uitstraling.

Het kenmerkende aspect van onze Boxspring Original is de mogelijkheid voor een bedekking met één grote hoes. Deze optie verhoogt niet alleen het visuele aantrekkingskracht van het bed door een gestroomlijnd, uniform uiterlijk te creëren, maar biedt ook gemak bij het schoonmaken en onderhouden van uw boxspring.

De Boxspring Original biedt twee dikte-opties van 20cm of 25cm voor elke box, om u extra flexibiliteit en comfortkeuzes te bieden. Daarnaast zijn alle boxen voorzien van een bespoke uni frame, een 7-zone pocketvering, en een ventilerende bodem met een 3D mesh spiegel en robuuste antislip. De afneembare hoezen en de soepele schouderzone verhogen het comfort en gemak nog verder.

Voor extra luxe, is de elektrische variant uitgerust met Linak motoren van superieure kwaliteit, compleet met een afstandsbediening met geheugenfunctie. Hierdoor kunt u gemakkelijk uw favoriete instellingen opslaan en op elk gewenst moment de perfecte slaap- of leespositie creëren.

Verken de veelzijdigheid van de Boxspring Original van Van Cadsand op onze website of bezoek een van onze showrooms voor een persoonlijke ervaring. Met de Boxspring Original geniet u van tijdloos comfort, afgestemd op uw persoonlijke stijl en behoeften.

Boxspring Original van Van Cadsand – waar traditie en innovatie samenkomen in een bed dat zo comfortabel is als het stijlvol is.

Bezoek een van onze winkels: