Boxspring Royal

Majestueus Comfort met Van Cadsand

Bij Van Cadsand streven we ernaar om slaapoplossingen te bieden die zowel uitzonderlijk comfortabel als stijlvol zijn. Onze Boxspring Royal weerspiegelt deze toewijding, door het bieden van een grandioze mix van tijdloze elegantie en moderne flair, versterkt door de optie van een enkele, uniforme hoes die een coherent en naadloos voorkomen geeft.

De Boxspring Royal onderscheidt zich door de mogelijkheid om te kiezen voor een enkele, grote hoes. Dit unieke designelement draagt bij aan een minimalistische, uniforme uitstraling, verhoogt de visuele aantrekkelijkheid en vergemakkelijkt tegelijkertijd het onderhoud van uw boxspring.

Elke box van de Boxspring Royal is beschikbaar in twee verschillende diktes, 20cm of 25cm, voor optimale comfortflexibiliteit. Alle boxen zijn uitgerust met een bespoke uni frame, een 7-zone pocketvering, en een ventilerende bodem afgewerkt met een 3D mesh spiegel en stevige antislip. De afneembare hoezen en de zorgvuldig geconstrueerde soepele schouderzone verhogen zowel het comfort als de gebruiksvriendelijkheid.

Voor diegenen die streven naar een verhoogde luxe, biedt de elektrische versie van de Boxspring Royal eersteklas Linak motoren, gecompleteerd met een afstandsbediening met geheugenfunctie. Hiermee kunt u moeiteloos uw favoriete instellingen opslaan en op elk moment de perfecte slaap- of leespositie oproepen.

Ervaar het majestueuze comfort van de Boxspring Royal van Van Cadsand door een bezoek te brengen aan onze website of een van onze showrooms. Met de Boxspring Royal kunt u genieten van een koninklijke slaapervaring, aangepast aan uw individuele comfort- en stijlvoorkeuren.

Boxspring Royal van Van Cadsand – waar grandioze stijl en innovatie samenkomen in een bed dat zowel indrukwekkend als comfortabel is.

Bezoek een van onze winkels: