De Beddenspecialist Amsterdam

De Beddenspecialist Amsterdam: Waar Aanpasbaar Comfort Begint

Welkom bij De Beddenspecialist Amsterdam, uw vertrouwde adres voor optimaal en persoonlijk afgestemd slaapcomfort sinds 1962. Gevestigd in het hart van Amsterdam-Noord, zijn wij dé specialist in aanpasbare matrassen en andere slaapoplossingen.

Onze Geschiedenis

Onze reis begon als de Witte Beddenhal op het Distelplein in Disteldorp. Na een aantal jaren verhuisden we naar het Zonneplein en uiteindelijk naar onze huidige locatie op de Vuurwerkerweg 17A, waar we een uitgebreide en diverse selectie van bedden en matrassen presenteren.

Ontdek Uw Perfecte Slaapoplossing

Bij De Beddenspecialist Amsterdam kunt u onze brede assortiment aan bedden en matrassen zien en uitproberen, waaronder onze unieke aanpasbare matrassen. Deze matrassen zijn ontworpen om zich aan te passen aan uw specifieke comfortbehoeften, zodat u geniet van een perfecte nachtrust, nacht na nacht.

Waarom Kiezen Voor Ons?

Onze klanten waarderen onze toewijding aan kwaliteit, service, en persoonlijk comfort. We onderscheiden ons van andere beddenwinkels door onze uitgebreide vakkennis, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, en onze focus op individuele slaapbehoeften met onze aanpasbare matrassen. Bij De Beddenspecialist Amsterdam is uw comfort en tevredenheid onze hoogste prioriteit.

Bezoek Ons Vandaag Nog

Ervaar het zelf en bezoek ons op de Vuurwerkerweg 17A in Amsterdam-Noord. Laat ons team u helpen de ideale slaapoplossing te vinden, inclusief onze aanpasbare matrassen die zijn ontworpen voor uw ultieme comfort. Bij De Beddenspecialist Amsterdam zorgen we ervoor dat elke nacht telt, en dat uw slaapervaring perfect op u is afgestemd.

Contactgevens

Vuurwerkerweg 17a
1032 KN Amsterdam
020-631 64 94
www.debeddenspecialist.nl

Afspraak maken

wilt u een persoonlijke afspraak maken, voor een adviesgesprek of met een vraag, met De Beddenspecialist Amsterdam?

Klik dan op de knop hieronder en zij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ontdek meer...

Matrassen

Boxsprings

Kussens

Dekbedden

Maak een afspraak

de Beddenspecialist Amsterdam neemt zo snel mogelijk contact met u op.