Coppens Slaapcomfort

In het hart van Schiedam bevindt zich Coppens Slaapcomfort, uw toegewijde expert in optimaal slaapcomfort. Hier begrijpen we dat een revitaliserende slaap begint met het perfecte bed en matras. Ontdek de sublieme comfort van onze aanpasbare matrassen, perfect afgestemd op uw unieke slaapbehoeften.

Onze Rijke Geschiedenis

Het verhaal van Coppens Slaapcomfort begon in 1972 toen Chris Coppens zijn passie voor slaapcomfort ontdekte en begon met het geven van deskundig advies over slaapsystemen. Tien jaar later, in 1982, verwezenlijkte hij zijn droom door zijn eigen beddenwinkel te openen op de Hoogstraat in Schiedam. De winkel bleef groeien en in 1994 verhuisde Chris Coppens de winkel naar de Oranjestaat, waarna in 2000 een samenwerking met Des Bouvrie in de Korenbeurs volgde. In 2011 nam Carlo, de zoon van Chris Coppens, het roer over en verhuisde de winkel naar de overkant op de Oranjestraat. En sinds 2018 versterkt ook Luke, de zoon van Carlo, het team van Coppens Slaapcomfort.

Persoonlijk Advies voor Optimale Nachtrust

Een uitmuntende nachtrust is fundamenteel voor uw welzijn, en bij Coppens Slaapcomfort staan we klaar om u te begeleiden naar de slaapervaring die u verdient. Ons toegewijde team helpt u graag bij het vinden van het ideale bed met de juiste ondersteuning en comfort, zodat u elke dag fris en uitgerust ontwaakt.

Beleef het Comfort van Aanpasbare Matrassen

Naast ons uitgebreide assortiment, zijn we trots om aanpasbare matrassen aan te bieden die zorgvuldig zijn ontworpen voor gepersonaliseerd comfort en ondersteuning. Ervaar zelf het verschil bij Coppens Slaapcomfort in Schiedam.

Bezoek Ons Vandaag Nog

Bezoek onze winkel in Schiedam en ontdek de veelzijdigheid en superieure kwaliteit van onze collectie, inclusief de innovatieve aanpasbare matrassen. Laat u onderdompelen in de wereld van optimaal slaapcomfort bij Coppens Slaapcomfort, waar uw ideale nachtrust begint.

Contactgevens

Oranjestraat 19-21
3111 AM Schiedam
010 426 87 17
coppensslaapcomfort.nl

Afspraak maken

wilt u een persoonlijke afspraak maken, voor een adviesgesprek of met een vraag, met Coppens Slaapcomfort?

Klik dan op de knop hieronder en zij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ontdek meer...

Matrassen

Boxsprings

Kussens

Dekbedden

Maak een afspraak

Coppens Slaapcomfort neemt zo snel mogelijk contact met u op.