Lammerts van Bueren

Ontdek Uw Ideale Nachtrust bij Lammerts van Bueren in Ede.

Welkom bij Lammerts van Bueren, een van de meest prestigieuze beddenzaken van Nederland, gevestigd in het hart van Ede. Bij ons vindt u een zorgvuldige selectie van topmerken, waaronder de innovatieve matrassen van Cadsand, allen onder één dak in onze ruime showroom van 800 m².

Een rijke traditie van slaapexpertise

Geleid door Clement Lammerts van Bueren en zijn familie, heeft onze beddenzaak door de jaren heen een uitstekende reputatie opgebouwd. Met meer dan 25 jaar ervaring zorgen onze deskundige adviseurs ervoor dat uw slaapwensen perfect worden vervuld. Ons doel is om u een ongeëvenaarde nachtrust te bieden.

Een showroom die inspireert

In onze unieke showroom wachten talrijke modellen erop door u getest te worden. Wij bieden niet alleen een breed scala aan luxe bedden, maar ook een inspirerende collectie van bedlinnen, dekbedden, kussens, en diverse slaapaccessoires. Laat u begeleiden door onze ervaren adviseurs die u helpen bij het vinden van het perfecte bed dat aansluit bij uw individuele behoeften.

Probeer en ervaar

Wij nodigen u van harte uit om onze showroom te bezoeken en zelf de kwaliteit en het comfort van onze bedden te ervaren. Probeer verschillende modellen uit en ontdek hoe we met onze deskundige aanpak uw nachtrust kunnen transformeren.

Bij Lammerts van Bueren in Ede, staan we klaar om u te verwelkomen en samen met u de basis te leggen voor een sublieme slaapervaring. Kom langs en laat ons u tonen hoe wij nachtrust ontwerpen die precies bij u past.

Contactgevens

Afspraak maken

wilt u een persoonlijke afspraak maken, voor een adviesgesprek of met een vraag, met Lammerts van Bueren?

Klik dan op de knop hieronder en zij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ontdek meer...

Matrassen

Boxsprings

Kussens

Dekbedden

Maak een afspraak

Lammerts van Bueren neemt zo snel mogelijk contact met u op.