Leen van Heusden

Leen van Heusden: Uw Vertrouwde Slaapspecialist in het Westland

In het charmante De Lier staat Leen van Heusden, al meer dan 45 jaar een symbool van uitzonderlijk slaapcomfort en hoogwaardige service in het Westland. Deze lange geschiedenis getuigt van onze niet-aflatende toewijding aan optimale nachtrust en klanttevredenheid.

Een Traditie sinds 1974

Vanaf onze oprichting in 1974, hebben we een reputatie opgebouwd als betrouwbare slaapspecialist, continu meebewegend met de trends en ontwikkelingen in de markt. Onze aanhoudende aanwezigheid is het resultaat van ons vasthouden aan hoge kwaliteits- en servicestandaarden, waardoor we als een gevestigde naam in de regio staan.

Uw Gerenommeerde Van Cadsand Dealer

Als bekende Van Cadsand-dealer biedt Leen van Heusden een breed scala aan topmerken die de tand des tijds hebben doorstaan. Onze zorgvuldig geselecteerde collectie, voornamelijk afkomstig uit Nederland, België en Duitsland, garandeert korte levertijden en onberispelijke service.

Aanpasbare Matrassen voor Uniek Comfort

Ervaar ultiem comfort met onze aanpasbare matrassen, ontworpen voor een op maat gemaakte slaapervaring. Deze innovatieve oplossingen verzekeren een perfecte nachtrust, afgestemd op uw individuele behoeften en voorkeuren.

Ontdek onze Collectie

Bij Leen van Heusden streven we naar een harmonieuze balans tussen vorm en functie. Naast het garanderen van een verkwikkende slaap, besteden we aandacht aan de esthetische aantrekkingskracht van onze producten, zodat ze naadloos integreren in uw slaapkamerinterieur.

Waarom Kiezen voor Leen van Heusden?

  • Breed Assortiment: Een uitgebreide collectie bedden en matrassen van vertrouwde leveranciers uit Nederland, België en Duitsland.
  • Persoonlijk Advies: Wij luisteren naar uw behoeften en bieden deskundig, op maat gemaakt advies.
  • Aanpasbare Matrassen: Optimaal comfort en ondersteuning met onze innovatieve aanpasbare matrassen.
  • Betrouwbare Service: Geniet van vlekkeloze en tijdige levering en installatie, zodat u zonder zorgen kunt slapen.

Bezoek ons in De Lier

Wij nodigen u uit om onze showroom te bezoeken en zelf te ervaren waarom zoveel klanten vertrouwen op Leen van Heusden voor hun slaapcomfort. Ontdek onze uitzonderlijke collectie en laat u begeleiden naar de slaapoplossing die het beste bij u past. Bij Leen van Heusden is uw droomslaap slechts een bezoek verwijderd.

Contactgevens

Hoofdstraat 181
2678 CJ De Lier
0174 52 08 80
leenvanheusden.nl

Afspraak maken

wilt u een persoonlijke afspraak maken, voor een adviesgesprek of met een vraag, met Leen van Heusden?

Klik dan op de knop hieronder en zij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ontdek meer...

Matrassen

Boxsprings

Kussens

Dekbedden

Maak een afspraak

Leen van Heusden neemt zo snel mogelijk contact met u op.