Slaapspecialist Van Ellen

Uw Nachtrust Begint Bij Slaapspecialist Van Ellen

Uw Beddenwinkel in Soest en Omgeving

Begin de zoektocht naar uw perfecte nachtrust bij Van Ellen, dé beddenwinkel in Soest en omgeving. Begrijpen dat iedereen uniek is en dat een comfortabel bed per persoon verschilt, is de sleutel tot onze service. Neem de tijd om de beste combinatie voor uzelf te ontdekken bij Slaapspecialist Van Ellen. Gemakkelijk bereikbaar vanuit diverse regio’s en met voldoende parkeergelegenheid, maken wij uw bezoek zo eenvoudig mogelijk.

Kwaliteit en Comfort met Matrassen van van Cadsand

Bij Slaapspecialist Van Ellen bieden wij u bedden en matrassen van de hoogste kwaliteit, inclusief de ongeëvenaarde matrassen van van Cadsand. Deze matrassen, bekend om hun constante en structurele kwaliteit, zorgen ervoor dat u elke dag fit en uitgerust begint.

Uitgebreide Keuze en Voorraad

Of u nu op zoek bent naar een eenpersoons- of tweepersoonsbed, met of zonder hoofd- en/of voetenbord, bij Slaapspecialist Van Ellen vindt u wat u zoekt. U bent van harte welkom om te komen proefliggen in onze showroom. Ontdek wat u echt comfortabel vindt en neem daar alle tijd voor. Een bed is een investering voor de lange termijn en is elke nacht weer even belangrijk.

Configureer Uw Ideale Bed

Bij Slaapspecialist Van Ellen kunt u ook terecht voor het samenstellen van uw ideale bed. Kies een prachtig bedframe, voeg een comfortabel van Cadsand matras toe en completeer het met accessoires naar keuze. Wij zorgen voor de rest!

Klantwaardering van 9,4

Onze klanten waarderen onze persoonlijke service en uitgebreide assortiment met een gemiddelde beoordeling van 9,4. Of u nu uit Soest komt of daarbuiten, bij Slaapspecialist Van Ellen streven we ernaar om iedere klant tevreden te stellen.

Bezoek Ons Vandaag Nog

Kom langs bij Slaapspecialist Van Ellen en ontdek zelf onze hoogwaardige producten en uitstekende service. Laten we samenwerken om de ideale slaapomgeving voor u te creëren, zodat u elke dag fris en uitgerust kunt beginnen!

Contactgevens

Van Weedestraat 25
3761 CB Soest
035 – 6317351
slaapspecialistvanellen.nl

Afspraak maken

wilt u een persoonlijke afspraak maken, voor een adviesgesprek of met een vraag, met Slaapspecialist Van Ellen?

Klik dan op de knop hieronder en zij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ontdek meer...

Matrassen

Boxsprings

Kussens

Dekbedden

Maak een afspraak

Slaapspecialist van Ellen neemt zo snel mogelijk contact met u op.