Slaaptijd

Ontdek de Perfecte Slaapoplossing bij Slaaptijd in Eindhoven

Bent u op zoek naar het perfecte bed maar ziet u door het ruime aanbod de bomen door het bos niet meer? Ontdek de uitmuntende service en het uitgebreide assortiment van Slaaptijd in Eindhoven, erkende dealer van de aanpasbare matrassen van van Cadsand. Bij Slaaptijd begrijpen we dat de juiste keuze cruciaal is voor een goede nachtrust.

Persoonlijk Advies en Uitgebreid Assortiment

Bij Slaaptijd bent u van harte welkom om het brede assortiment aan boxsprings en matrassen te verkennen. Ontvang persoonlijk advies dat afgestemd is op uw unieke wensen en slaapbehoeften. Elke klant is uniek, en bij Slaaptijd wordt elke slaapkamer volledig ingericht met de juiste accessoires en textiele aankleding, aangepast aan uw persoonlijke smaak.

Flexibele Openingstijden voor Uw Gemak

Onze showroom in Eindhoven is naast de reguliere openingstijden doordeweeks en op zaterdag ook regelmatig op zondag geopend. Wij zorgen voor uw gemak en toegankelijkheid, zodat u op een moment dat u het beste uitkomt, onze showroom kunt bezoeken.

Slaaptijd: Voor een Verkwikkende Nachtrust

Een goede nachtrust en fris opstaan begint met de juiste keuze van uw nieuwe bed. Laat Slaaptijd u begeleiden naar de perfecte slaapoplossing die afgestemd is op uw individuele behoeften.

Bezoek Ons Vandaag Nog in Eindhoven

Kom langs bij Slaaptijd in Eindhoven en ervaar zelf de kwaliteit, het comfort en de persoonlijke service waar wij om bekend staan. Als trotse dealer van van Cadsand zorgen we ervoor dat u altijd de juiste keuze maakt voor optimaal slaapcomfort.

Contactgevens

Aalsterweg 118M
5615 CJ Eindhoven
040-2920480
www.slaaptijd.nl

Afspraak maken

wilt u een persoonlijke afspraak maken, voor een adviesgesprek of met een vraag, met van Cadsand Slaapcomfort?

Klik dan op de knop hieronder en zij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ontdek meer...

Matrassen

Boxsprings

Kussens

Dekbedden

Maak een afspraak

Slaaptijd neemt zo snel mogelijk contact met u op.