't Huys - Slapen

Ontdek Perfecte Nachtrust met Kay Woudstra bij ‘t Huys in Hengelo.

Expertise en passie voor slaapgezondheid

Welkom bij ‘t Huys in Hengelo, waar fysiotherapeut en slaapexpert Kay Woudstra zijn expertise en passie voor optimale nachtrust deelt. Met jarenlange ervaring als fysiotherapeut gespecialiseerd in de wervelkolom, heeft Kay zich verdiept in de cruciale rol van slaap voor fysiek herstel. Zijn inzichten in slaapergonomie zijn geïntegreerd in onze unieke selectie van Cadsand aanpasbare matrassen, die ontworpen zijn om elk individu de perfecte ondersteuning te bieden.

Gepersonaliseerde slaapoplossingen

Bij ‘t Huys staat persoonlijke aandacht centraal. Kay Woudstra gelooft dat een goed slaapadvies maatwerk vereist en biedt daarom individuele consulten aan. Onze aanpasbare matrassen van Cadsand zijn ideaal voor het realiseren van een neutrale slaaphouding zonder drukpunten, essentieel voor een ontspannen nachtrust en optimaal herstel.

Ervaar het verschil zelf

We nodigen u uit om zelf de voordelen van onze Cadsand matrassen te ervaren in onze showroom in Hengelo. Onder begeleiding van Kay kunt u ontdekken welke matrasconfiguratie het beste bij uw lichaamstype past. Of u nu brede schouders of smalle heupen heeft, onze matrassen kunnen worden aangepast om uw perfecte slaaphouding te ondersteunen.

Bij ‘t Huys in Hengelo begrijpen we dat goed slapen de basis is voor een gezond leven. Kom langs en laat Kay Woudstra u helpen om de weg naar betere nachtrust en fysiek welzijn te vinden.

Contactgevens

Oldenzaalsestraat 188
7557 GB Hengelo
074-2033111
www.thuys.design

Afspraak maken

wilt u een persoonlijke afspraak maken, voor een adviesgesprek of met een vraag, met’t Huys?

Klik dan op de knop hieronder en zij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ontdek meer...

Matrassen

Boxsprings

Kussens

Dekbedden

Maak een afspraak

‘t Huys Slapen neemt zo snel mogelijk contact met u op.