Sleepworld Helmond

Ontdek Betaalbaar Slapen op Niveau bij Sleepworld Helmond

Welkom bij Sleepworld Helmond, gelegen aan de Churchilllaan 8, in het hart van de woonboulevard Helmond en onderdeel van Woonbloq van Heeswijk. Met trots dragen we de titel “de mooiste slaapzaak van het zuiden”, een reputatie die we al meer dan 37 jaar waarmaken dankzij onze ervaren verkopers en uitgebreide kennis.

Een Showroom Vol Mogelijkheden

Onze showroom biedt een uitgebreide collectie van bodems en matrassen in alle denkbare maten en variaties, inclusief de innovatieve, aanpasbare matrassen van Cadsand Slaapcomfort. Hiermee verzekeren we u van een persoonlijke slaapervaring die naadloos aansluit bij uw unieke comfortbehoeften.

Deskundig Advies en Uitgebreide Collecties

Onze verkopers, met meer dan 37 jaar ervaring, staan klaar om u van een goed en betaalbaar advies te voorzien. Naast matrassen en bodems, vindt u bij ons ook een rijke collectie bedtextiel om uw slaapervaring compleet te maken. Wij geloven in kwaliteit en comfort voor iedereen, ongeacht uw budget.

Persoonlijke Service

Bij Sleepworld Helmond is uw slaapcomfort onze prioriteit. Loop eens binnen en laat u adviseren door onze ervaren adviseurs. Wij heten u van harte welkom en streven ernaar om uw bezoek zo informatief en aangenaam mogelijk te maken.

Bij Sleepworld Helmond vinden we dat iedereen recht heeft op betaalbaar slapen op niveau. Onze samenwerking met Cadsand Slaapcomfort zorgt ervoor dat u toegang heeft tot de beste, aanpasbare matrassen op de markt. Bezoek onze showroom aan de Churchilllaan in Helmond en ervaar zelf waarom wij bekend staan als “de mooiste slaapzaak van het zuiden”.

Contactgevens

Churchilllaan 8
5705 BK Helmond
0492 74 52 73
https://www.sleepworldhelmond.nl

Afspraak maken

wilt u een persoonlijke afspraak maken, voor een adviesgesprek of met een vraag, met SleepWorld Helmond?

Klik dan op de knop hieronder en zij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ontdek meer...

Matrassen

Boxsprings

Kussens

Dekbedden

Maak een afspraak

Sleepword Helmond neemt zo snel mogelijk contact met u op.