Bij ons koopt u geen bed, maar nachtrust

Daarvoor gebruiken we Zeeuws vakmanschap, de exclusieve materialen en vooral wetenschappelijke inzichten en innovaties.

van Cadsand

Ons verhaal

Wij  vervaardigen matrassen en boxsprings van de hoogste kwaliteit. Wij worden gedreven door passie en kennis om u een optimale nachtrust te geven. Wij ontwikkelen, produceren en leveren handgemaakte bedden met de nieuwste baanbrekende technologieën. Voor maximaal comfort, optimale ondersteuning en perfecte nachtrust.

Kwaliteit       Service       vakmanschap

Door onze jarenlange expertise en persoonlijke betrokkenheid zorgen wij ervoor dat ons comfort en kwaliteit altijd voorop wordt gezet. Onze bedden zorgen voor een excellent alternatief voor mensen die opzoek zijn naar optimaal slaapcomfort.

Tien jaar geleden dacht ik: waarom wordt alles rond mij slimmer, behalve wat ik het meeste gebruik; mijn bed?

Daar hebben wij wat aan gedaan. Door middel van onderzoeken en slimme technologie hebben wij het beste slaapsysteem gemaakt. Optimale nachtrust zonder concessies: dat is onze filosofie. In combinatie met onze jarenlange ervaring en out-of-the-box denken hebben we er voor gezorgd dat onze slaapsystemen en de omgeving er omheen optimaal ingericht zijn voor een perfecte nachtrust.

Paul van Cadsand

– Founder –

Request a call
    Search vancadsandbeds.com

    Login

    Create an account

    Password Recovery

    Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.