Van Cadsand Kussens

Van Cadsand Kussens

Het juiste kussen voor een goede nachtrust zorgt voor de juiste verhouding bij uw hoofd, nek en wervels. Tijdens de nachtrust ontspannen de spieren in uw lichaam waardoor er geen extra belasting kan ontstaan op uw wervels en nekspieren. Deze kussens zorgen ervoor dat uw nek in één rechte lijn komt te liggen met uw wervelkolom. Hierdoor worden de wervelkolom en spieren ontlast.

 

Wat maakt deze kussens zo uniek?

Wij hebben het aanpasbaar kussen ontwikkeld op basis van wetenschappelijke inzichten. Ons latex kussen is anatomisch gevormd en is gemaakt van PULSE latex. De ventilatiekanalen zorgen ervoor dat u het hoofd koel houdt en dankzij de kruisvormige uitholling in het midden blijft uw hoofd in de beste positie.
Daarnaast heeft het kussen een speciale schouderuitsparing, die ervoor zorgt dat uw hals- en schouderspieren optimaal kunnen ontspannen en herstellen.

Latex kussens

- Wij hebben verschillende soorten latex kussens, ontdek hier meer over deze kussens -

Het X1 kussen is een heerlijk zacht latex kussen wat door zijn 10 cm dikte ideaal is voor buikslapers of kinderen 

Uw kussen is een van de belangrijkste factoren voor een onderbroken nachtrust. Met de anatomische vormen en de Pulse latex stof zorgt de X2 voor deze nachtrust en dit kussen is 12 cm dik. 

Met het X3 kussen heeft u een heerlijk vol kussen dat toch zacht is door het soepele latex

Het X5 kussen is anatomisch gevormd, daarnaast is dit kussen ook aanpasbaar in dikte dat tussen de 11 – 17 cm zit. 

Het dikke X7 kussen is  anatomisch gevormd, daarnaast is dit kussen ook aanpasbaar in dikte dat tussen de 13 – 19 cm zit. 

Kussen Ionic

Het ergonomische Ionic talalay latex kussen is milieuvriendelijk geproduceerd en heeft een open, ronde celstructuur.

Donzen kussens

- Onze donzen kussens zijn aanpasbaar en nog steeds heerlijk zacht -

Natura suppport

De natura support brengt twee werelden samen, het genot van donzen veren in het kussen en vormbaar en super zacht. De Natura Support is aanpasbaar bij de kern in soft, medium of firm.