Matras 7si

De Unieke 7si matras

Het Ultieme Comfort van de 7si Matras – Perfect Aanpasbaar aan Uw Wensen

Duik in de wereld van eindeloos comfort en gepersonaliseerde slaapervaring met onze unieke 7si matras. Deze bijzondere matras onderscheidt zich van andere matrassen op de markt met zijn unieke, aanpasbare bovenlaag, waardoor u elke nacht de perfecte rust krijgt.

Van Cadsand Zekerheden

Achteraf aanpasbaar
Onze producten zijn achteraf aanpasbaar nu en over 5 jaar. Vraag uw slaapspecialist naar de mogelijkheden.

Garantie 
Op onze matrassen en boxsprings zit 5 jaar garantie.

100 dagen aanpassing garantie.
Om zeker van te zijn dat u goed slaapt hebben al onze matrassen aanpassing garantie. Wij passen uw matras binnen 100 dagen gratis aan.

Ervaring
van Cadsand heeft al meer dan 25 jaar ervaring en expertise opgebouwd in de slaapbranche met het deskundig adviseren, aanpassen en uitstekende service verlenen aan klanten. Onze kennis wordt continu uitgebreid, up-to-date gehouden en doorgegeven aan onze slaapspecialisten, zodat wij u optimaal kunnen adviseren.

Vragen? 
Email ons: info@vancadsandbeds.com

Informatie over de 7si

De 7si matras is een innovatie in slaapcomfort. Ontworpen met drie gelaagde structuren, biedt deze matras de perfecte combinatie van ondersteuning en comfort. De onderste laag van de matras bestaat uit een 7-zone pocketvering die optimale ondersteuning biedt aan verschillende delen van uw lichaam. De tussenlaag, gemaakt van Pulse latex, voegt nog een extra laag comfort toe met zijn drukverlagende eigenschappen.

Het hoogtepunt van de 7si matras is echter de aanpasbare bovenlaag. Deze laag is uitwisselbaar, wat betekent dat u kunt kiezen uit diverse materialen zoals traagschuim, Pulse latex, FloFoam, natuurlatex, Talalay latex en koudschuim. Of u nu houdt van de vormvastheid van traagschuim, het ademend vermogen van Talalay latex, of de veerkracht van koudschuim, u heeft de vrijheid om de bovenlaag te kiezen die het beste bij uw slaapvoorkeuren past.

Onze 7si matras biedt u de mogelijkheid om uw matras te personaliseren en te optimaliseren voor uw slaapcomfort. Door het aanbieden van diverse bovenlagen, erkennen we dat iedere slaper uniek is en dat elk lichaam verschillende behoeften heeft als het gaat om comfort en ondersteuning.

Dus of u nu een zij-, rug-, of buikslaper bent, de 7si matras is aanpasbaar aan uw specifieke behoeften. Geniet van het comfort van Pulse latex, de ondersteuning van de 7-zone pocketvering, en de luxe van het kunnen kiezen van uw eigen bovenlaag.

Onze 7si matras is niet alleen de sleutel tot een goede nachtrust, maar ook naar een gezondere en gelukkiger levensstijl. Kies voor comfort. Kies voor aanpasbaarheid. Kies voor de 7si matras.

Slaap beter, leef beter met de 7si matras. Ontdek vandaag nog uw perfecte match en geniet van de best mogelijke nachtrust.

- Vindt uw matrassenspecialist in de buurt -

      Andere matrassen