Matras 9si

De volledig aanpasbare 9si

De Van Cadsand matras 9si geeft uw lichaam een krachtige ondersteuning en is nog meer aanpasbaar. De vervangbare toplaag en de vervangbare zone’s van deze matras zijn uitgevoerd met een zeer zachte en elastische bekleding welk een lage druk op uw huid geeft.

Deze topperlaag is van drukverlagend visco schuim.

De schouderzone is voor- en achteraf aanpasbaar

De heupzone is voor- en achteraf aanpasbaar.

De basis is een krachtige onafhankelijke verende pocketveer die personen kan dragen tot 150 kg

De tijk is uitgevoerd met zachte en elastische bekleding. Afritsbaar en makkelijk wasbaar op 60C

Van Cadsand Zekerheden

Achteraf aanpasbaar
Onze producten zijn achteraf aanpasbaar nu en over 5 jaar. Vraag uw slaapspecialist naar de mogelijkheden.

Garantie 
Op onze matrassen en boxsprings zit 5 jaar garantie.

100 dagen aanpassing garantie.
Om zeker van te zijn dat u goed slaapt hebben al onze matrassen aanpassing garantie. Wij passen uw matras binnen 100 dagen gratis aan.

Ervaring
van Cadsand heeft al meer dan 25 jaar ervaring en expertise opgebouwd in de slaapbranche met het deskundig adviseren, aanpassen en uitstekende service verlenen aan klanten. Onze kennis wordt continu uitgebreid, up-to-date gehouden en doorgegeven aan onze slaapspecialisten, zodat wij u optimaal kunnen adviseren.

Vragen? 
Email ons: info@vancadsandbeds.com

Informatie over de 9si

Het matras 9si van Van Cadsand is nog meer aanpasbaar ten opzichte van onze andere matrassen. Er zijn zones in dit matras die aanpasbaar zijn, zo ook de toplaag. De toegevoegde waarde van onze zones is het zorgen voor verlichting van de schouders, nek en heupen. Zo kunt u uw matras precies aanpassen naar uw voorkeur, nu maar ook over 5 jaar! Uit onderzoek is bewezen dat uw lichaam veranderd in 3-5 jaar. Dit matras is uitgevoerd met zachte en elastische bekleding. 

Het keren en draaien op dit matras gaat gemakkelijker door de combinatie van vormvast en duurzaam Viscoschuim en sof Pulse latex. De pocketveertjes bieden uw steun aan uw lichaam waaronder de onderrug en taille.  Om te zorgen voor een optimale ventilatie is er aan de onderzijde van het matras een ventilerend 3D materiaal aangebracht.

- Vindt uw matrassenspecialist in de buurt -