Matras 9si

De volledig aanpasbare 9si

Ontdek Ongeëvenaard Slaapcomfort met de Aanpasbare 9si Matras

Stelt u zich eens voor dat u elke nacht slaapt op een matras dat perfect is afgestemd op uw unieke slaapbehoeften. Met onze revolutionaire 9si matras wordt die droom werkelijkheid. Deze innovatieve matras biedt een gepersonaliseerde slaapervaring die tot nu toe ongekend is.

Van Cadsand Zekerheden

Achteraf aanpasbaar
Onze producten zijn achteraf aanpasbaar nu en over 5 jaar. Vraag uw slaapspecialist naar de mogelijkheden.

Garantie 
Op onze matrassen en boxsprings zit 5 jaar garantie.

365 dagen aanpassing garantie.
Om zeker van te zijn dat u goed slaapt hebben al onze matrassen aanpassing garantie. Wij passen uw matras binnen 365 dagen gratis aan.

Ervaring
van Cadsand heeft al meer dan 25 jaar ervaring en expertise opgebouwd in de slaapbranche met het deskundig adviseren, aanpassen en uitstekende service verlenen aan klanten. Onze kennis wordt continu uitgebreid, up-to-date gehouden en doorgegeven aan onze slaapspecialisten, zodat wij u optimaal kunnen adviseren.

Vragen? 
Email ons: info@vancadsandbeds.com

Informatie over de 9si

De 9si matras is ontworpen met een uniek drielaags systeem. De onderste laag bestaat uit een 7-zone pocketvering, die zorgt voor geoptimaliseerde ondersteuning door uw lichaam op de juiste plekken te ondersteunen. Hierdoor geniet u van een verhoogd slaapcomfort en een optimale drukverdeling.

Het onderscheidende kenmerk van de 9si matras is echter de aanpasbare tussenlaag. Deze laag is uitgerust met verwisselbare elementen op de schouders en heupen. Dit betekent dat u kunt kiezen uit diverse materialen zoals traagschuim, Pulse latex, FloFoam, natuurlatex, Talalay latex en koudschuim. U kunt deze elementen naar wens aanpassen om zo uw perfecte slaapomgeving te creëren.

Maar daar stopt het niet. De bovenste laag van de 9si matras is eveneens aanpasbaar. Deze laag is uitwisselbaar en biedt u de mogelijkheid om te kiezen uit dezelfde hoogwaardige materialen als de tussenlaag. Zo kunt u de toplaag kiezen die het beste bij uw persoonlijke slaapvoorkeuren past.

Bovendien bieden we u met de 9si matras de mogelijkheid om uw matras tot 365 dagen na aankoop gratis aan te passen. Dit geeft u ruimschoots de tijd om uw perfecte combinatie van comfort en ondersteuning te vinden.

De 9si matras gaat verder dan conventionele matrassen door u de controle te geven over uw slaapcomfort. Dit innovatieve product biedt een ongeëvenaarde slaapervaring en past zich aan uw unieke behoeften aan. Ontdek vandaag nog de 9si matras en ervaar het ultieme slaapcomfort.

- Vindt uw matrassenspecialist in de buurt -

      Andere matrassen