Prestige Bespoke

Ontdek het summum van slaapcomfort met het Prestige Bespoke Matras. Dit uniek en innovatief ontworpen matras biedt ongeëvenaarde personalisatie om uw slaapervaring naar het volgende niveau te tillen.

Het Prestige Bespoke Matras onderscheidt zich met een bovenste laag van 5 cm dik die gemaakt kan worden uit Talalay latex, Natuurlatex, Flofoam of paardenhaar, afgestemd op uw voorkeur. Deze laag is speciaal ontworpen om los te zitten, zodat deze vooraf of achteraf eenvoudig verwisseld kan worden.

Onder deze toplaag zit een 15 cm dikke laag met daarin 12 losse latex blokken. Deze blokken kunnen worden geleverd in verschillende niveaus van stevigheid: extra soft, soft, medium, firm en extra firm. Elk blok is afzonderlijk, wat betekent dat ze ook vooraf of achteraf aangepast kunnen worden. Dit stelt u in staat om de perfecte combinatie van comfort en ondersteuning te vinden die bij uw lichaam past.

Deze innovatieve lagen worden ondersteund door een mini-pocketvering die zorgt voor extra comfort en ventilatie. Dit draagt bij aan een optimale slaapomgeving en verhoogt de levensduur van uw matras.

Maar dat is nog niet alles: de tijk van dit luxe matras bevat meer dan 1000 gram aan verfijnde alpacawol. Deze natuurlijke vezel zorgt niet alleen voor een ultiem zacht gevoel, maar ook voor uitstekende thermoregulatie, waardoor u altijd op de juiste temperatuur blijft.

Het Prestige Bespoke Matras biedt een ongekende mate van personalisatie en comfort. Het is meer dan een matras – het is uw persoonlijke slaapoplossing, ontworpen om u elke nacht de beste rust te bieden.

De Prestige Bespoke is er vanaf € 2895,-

Bezoek een van onze winkels: