Bedding Slaapcomfort

Goed slapen bepaalt mede de kwaliteit van leven, maar lekker en ontspannen slapen is niet vanzelfsprekend. Iedereen heeft weer andere wensen en eisen als het gaat om een bed, een kussen en slaaphoudingen. Een nieuw bed of matras koopt u niet zomaar, daar komt veel meer bij kijken. Bedding Slaapcomfort heeft meer dan 30 jaar ervaring in slaapoplossingen. Wij nemen uitgebreid de tijd om u, op basis van uw wensen en behoeften, het beste advies te geven voor de juiste slaapcombinatie van een bed, matras en kussen.

Onze slaapspecialisten staan klaar om u te helpen in onze showroom. Of dat nu gaat om een complete slaapkamerinrichting of een nieuw dekbed; uw wens staat centraal. Wij snappen dat u bedden, matrassen en kussens wilt voelen voordat u wilt kopen.

Niet elk bed is hetzelfde, niet elk persoon is hetzelfde. De kracht van Bedding is dan ook juist dat we de tijd nemen voor uw behoeften en wensen, en met een passend advies komen. En of dat dan betekent dat alles van één merk is of dat het bed van merk A en het matras van merk B is, dat is van ondergeschikt belang.

Bedding Slaapcomfort
Arnhemseweg 5
Ede 6711 GP
Nederland