Kwakernaat Bedden

Kwakernaat Bedden in Roosendaal is een echte ‘beddenfamilie’. Al als peuter was Dick Kwakernaat niet weg te slaan uit de beddenspeciaalzaak van zijn ouders in Hoeksewaard. Na school hielp hij trouw mee met de bezorging en op zijn elfde verkocht hij zelfs zijn eerste bed.

Het was dan ook niet verwonderlijk dat hij op zijn negentiende daar serieus werk van maakte. Eerst als medewerker in de montage, later ook in de winkel en verkoop.

Maar zoals het spreekwoordelijke bloed kruipt waar het niet gaan kan, volgde Dick zijn ondernemersgeest en begon in 1998 voor zichzelf in Roosendaal. Samen met zijn vrouw Linda, en af en toe ondersteund door – hoe kan het ook anders – de jongste generatie Kim en Job, maakt hij zich al 22 jaar sterk voor een tevreden klant.

Want wat met de paplepel is ingegoten, bestempelt ook de drijfveren van Kwakernaat Bedden anno nu: kwaliteit en service boven alles! Dankzij een bewuste keuze voor een overzichtelijk aanbod in de winkel, oog voor de nieuwste technologieën, deskundig advies en een goede prijs.

Wilt u een afspraak met Kwakernaat bedden klik dan hier

Maak een afspraak

Kwakernaat Bedden
Boulevard 118D
Roosendaal 4701 EZ
Nederland
Telefoon: 0165 - 564402

Request a call
    Login

    Create an account

    Password Recovery

    Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.