Slaapcomfort het Zuiden

Uw beddenspecialist in het zuiden

Zoals wij al aangeven “Uw nachtrust is onze zorg”! Onze jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij een mooie collectie bedden in onze showroom hebben staan waarmee wij u het juiste ligcomfort kunnen bieden, passend bij uw wensen. Samen met u gaan we op zoek naar het juiste slaapsysteem.

Eerlijk adviespersoonlijke aanpakkwaliteitservice en ontzorgen dat is waar wij voor staan.

Goed

Matrassen goed, Levering goed, slapen ook goed 🙂
- Vlissingen

Geen pijn meer in de rug

Sinds ik een harde 9 matras hebben mijn vrouw en ik geen last meer van ons rug. Levertijden zijn ook punctueel.
- Goes

Goede matrassen ben nu echt uitgerust

Goede matrassen ben nu echt uitgerust
- Goes

Ik slaap heerlijk

Sinds onze nieuwe matrassen slapen wij heerlijk. Rugpijn is weg en ik zweet een stuk minder.
- Oostburg

de max

Geweldig matrassen en goede dienst na verkoop.
- Aarschot

Goede bed

Slapen goed. Mooi bed
- hoorn

Geen rug pijn meer

Sinds wij de van Cadsand matrassen hebben (maand of 2 nu) heb ik geen rug pijn meer. Matrassen zijn perfect op maat gemaakt voor ons. Vooral het 1 jaar lang gratis kunnen aanpassen heeft ons over de streep gehaald.
- Roosendaal

Geweldige zaak met super advies.

Bij Paul wordt je super geholpen. Hij heeft voor iedereen een perfecte oplossing. Ik heb bij hem een hoofdkussen gekocht en heb nog nooit zo lekker op een kussen geslapen als op dit kussen. Kortom voor een goede nachtrust en uitstekend advies moet je bij Paul zijn.
- Goes

Slapen heerlijk

Fijne matrassen kan het iedereen aanraden.
- Eindhoven

Goede ervaring. Fijne matrassen en excellente service

Na lang zoeken bij de matrassen van van Cadzant uit gekomen. Na een goed advies hebben mijn vriend en ik gekozen voor de zachter variant met een kleine aanpassing om de schouder (bij mij). Sinds wij de matrassen hebben heb ik geen rug pijn meer en is mijn vriend van zijn nekklachten af.
- Goes

Goede matrassen

Wij slapen er goed op de 9 matras. Geen last meer van mijn schouder
- Hoorn

Fijne matrassen

Sinds 2 maanden deze matrassen echt fijne matrassen
- Roosendaal

Eindelijk een winkel waar je goede uitleg krijgt

Na meerdere (bekende) beddenwinkels bezocht te hebben bij van Cadsand terecht gekomen. Zij namen uitgebreid de tijd om aan al onze vele vragen antwoord tegeven. Daardoor een mooi comfortbed met een hooglaag lattenbodem voor mij en mijn vrouw gekocht. Ga zo door!
- Goes

Topkwaliteit!

Enige tijd geleden hebben wij een nieuwe topper aangeschaft. Deze specifiek gekozen vanwege wat rugklachten bij mij. Paul heeft ons daar super in geadviseerd. De vakkennis en enthousiasme sieren enorm. Bij de aanschaf gelijk bijbehorende moltons en overtrekken toegevoegd. Ook hierin voel je de kwaliteit terug!
- Heinkenszand

Goede service en nette after sales

Gewoon top. Ook de service na levering is echt goed. Kan het iedereen aanraden.
- Kruiningen

In 1 woord dit is zoals het hoort

We hadden al een goed bed maar, maar het slaapcomfort wat we nu hebben slaat alles. Ik ben nu s, ochtends echt uitgerust. En het modulaire matras werkt echt was even nog wat aanpassen en dat is zo gebeurd. De servies is heel goed niets is te veel.
- s-Heer Hendrikskinderen

Aanrader

Wij hebben de 9 matras van van Cadzand. Speciaal voor ons aangepast door de adviseur. Echt een aanrader.
- Terneuzen

Geweldig!

Goed en eerlijk advies gekregen en wij slapen nu geweldig.
- Vlissingen

Klasse!

Zeer prettige voorlichting, geen druk om iets te kopen en bed en matras zijn uitstekend. Levering conform afspraak. Prijs/kwaliteit is uitstekend te noemen.
- Ootmarsum

Super

Gewoon erg goede matrassen en kussens
- Roosendaal

Niet goedkoop maar wel super

Voor ons was het een grote stap om deze matrassen aan te schaffen omdat ze best veel geld kosten. Maar totaal geen spijt van. Elke euro is het waard.
- Bergen op Zoom

Goed

Matrassen liggen goed
- Ouddorp

Top matrassen en echt geweldige service

3 weken geleden mijn van Cadsand matrassen geleverd gekregen. Eerste nachten waren niet echt super. Advies weer ingewonnen en na het kostenloos aanpassen van de matras slaap ik en mijn vrouw geweldig. Dit hadden wij veel eerder moeten doen. Alle complimenten voor van Cadsand hoe zij hun service regelen.
- Ijzendijke

Super!

2 maanden geleden onze nieuwe matras ontvangen, wat een super aankoop is dat geweest, elke dag weer goed uitgerust opstaan!
- Hulst

Wat een service!

Het vinden van een goed bed vond ik een flinke zoektocht, tot een kennis me wees op van Cadsand bedden. Afspraak gemaakt in de winkel daardoor was er alle tijd voor voorlichting. Paul heeft een enorme kennis en wist na een kort gesprek al snel welke matras het beste paste. Vanaf de eerste nacht heerlijk geslapen en zonder die vervelende rugpijn wakker worden. In een half jaar 20 kilo afgevallen waardoor de matras wat harder aanvoelde, dit werd zelf kosteloos aangepast , geweldige service!
- Goes
40 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.8/10
Slaapcomfort het Zuiden
Looiersplein 43
Dongen Brabant 5104 GP
Nederland