Boxsprings

Een goede nachtrust is de basis voor een energieke dag. Bij van Cadsand begrijpen we dat als geen ander. Onze uniek ontworpen boxsprings zijn vervaardigd met oog voor detail, comfort en kwaliteit, om u een ongeëvenaarde slaapervaring te bieden.

Unieke Eigenschappen voor Uw Comfort Onze boxsprings zijn beschikbaar in twee verschillende diktes, afgestemd op uw persoonlijke comfortbehoeften. De afneembare hoes, die ook als één grote tweepersoonshoes verkrijgbaar is zonder extra kosten, is afgewerkt aan de onderkant, wat zorgt voor een naadloze en esthetische look. Elk onderdeel van onze boxsprings, van het op maat gemaakte uni-frame tot de soepele schouderzone en 7-zone pocketveer, is ontworpen met uw ultieme comfort in gedachten.

Innovatie en Kwaliteit De ventilerende bodem zorgt voor een frisse en hygiënische slaapomgeving, terwijl de 3D-spiegel met sterke antislip garant staat voor stabiliteit en duurzaamheid. De Linak motoren en handbediening met geheugenfunctie bieden gemak en flexibiliteit, waardoor u moeiteloos uw ideale slaappositie kunt vinden en onthouden.

Stijlvol en Functioneel Met een set poten naar keuze, inclusief bij uw aankoop, geeft u uw boxspring eenvoudig een persoonlijke touch. Ervaar de combinatie van stijl, comfort en functionaliteit met de boxsprings van van Cadsand en wordt elke ochtend verfrist en vernieuwd wakker.

Ontdek nu zelf de unieke voordelen van een van Cadsand boxspring en zet de stap naar de perfecte nachtrust!

Boxsprings

Royal

Majestueus Comfort met Van Cadsand

Bij Van Cadsand streven we ernaar om slaapoplossingen te bieden die zowel uitzonderlijk comfortabel als stijlvol zijn. Onze Boxspring Royal weerspiegelt deze toewijding, door het bieden van een grandioze mix van tijdloze elegantie en moderne flair, versterkt door de optie van een enkele, uniforme hoes die een coherent en naadloos voorkomen geeft.

De Boxspring Royal onderscheidt zich door de mogelijkheid om te kiezen voor een enkele, grote hoes. Dit unieke designelement draagt bij aan een minimalistische, uniforme uitstraling, verhoogt de visuele aantrekkelijkheid en vergemakkelijkt tegelijkertijd het onderhoud van uw boxspring.

Magnitude

Luxe en Comfort in Harmonie met Van Cadsand

Bij Van Cadsand is onze missie het creëren van slaapervaringen die zowel luxueus als comfortabel zijn. Onze Boxspring Magnitude symboliseert deze belofte met zijn elegante verschijning en innoverende design, versterkt door de optie van een enkele, doorlopende hoes die een naadloze uitstraling geeft aan het geheel.

Het design van de Boxspring Magnitude wordt gekenmerkt door de mogelijkheid om de boxspring te omhullen met één grote hoes. Deze exclusieve feature draagt bij aan een strak, uniform ontwerp dat de visuele aantrekkelijkheid verhoogt, terwijl het ook de schoonmaak en het onderhoud vergemakkelijkt.

Elke box van de Boxspring Magnitude kan worden geleverd in twee diktes, 20cm of 25cm, om u een variatie aan comfortkeuzes te bieden. Bovendien beschikken alle boxen over een bespoke uni frame, een 7-zone pocketvering en een ventilerende bodem, compleet met een 3D mesh spiegel en een robuuste antislip. De afneembare hoezen en de zorgvuldig ontworpen soepele schouderzone zorgen voor extra comfort en gebruiksgemak.

Original

Ontdek Superieur Comfort met Van Cadsand

Van Cadsand zet zich in voor het leveren van slaapervaringen die zowel comfortabel als stijlvol zijn. Met onze Boxspring Original nodigen we u uit om een unieke combinatie van klassieke elegantie en modern design te ervaren. Een bijzondere eigenschap van dit model is de optie voor één naadloze hoes, wat bijdraagt aan een stijlvolle, ononderbroken uitstraling.

Het kenmerkende aspect van onze Boxspring Original is de mogelijkheid voor een bedekking met één grote hoes. Deze optie verhoogt niet alleen het visuele aantrekkingskracht van het bed door een gestroomlijnd, uniform uiterlijk te creëren, maar biedt ook gemak bij het schoonmaken en onderhouden van uw boxspring.

Custom made

Ervaar het Verschil met Op Maat Gemaakte Boxsprings van van Cadsand

Bij van Cadsand overstijgen we de standaard met onze op maat gemaakte boxsprings, waarbij elk detail zorgvuldig is ontworpen om aan uw unieke behoeften en voorkeuren te voldoen. Begrijp het verschil van een bed dat is gebouwd rondom u, met de flexibiliteit om elk aspect aan te passen, van de maat tot de materialen en afwerkingen. Ontdek het ultieme comfort en stijl, perfect afgestemd op u, met de op maat gemaakte boxsprings van van Cadsand.

Nieuwe boxspring kopen bij van Cadsand

Een uitmuntende boxspring kopen doe je bij van Cadsand. Ontdek de luxe boxsprings van van Cadsand.

  1. Een Gestoffeerde Box: Dit onderstel, verrijkt met pocketveren, garandeert een uitstekende ondersteuning. De unieke ventilatie bodem zorgt bovendien voor optimale ventilatie, essentieel voor een verfrissende nachtrust.
  2. Een Boxspringmatras met Pocketveren: Kies voor ons gestoffeerde matras en ervaar ongeëvenaarde ondersteuning tijdens uw slaap. Indien gewenst, kunt u ook een wit matras op de box plaatsen.
  3. Een Topper: Dit dunne topmatras bepaalt uw comfortniveau. Gecombineerd met ons boxspringmatras, heeft u volledige controle over uw slaapervaring, of u nu de voorkeur geeft aan een diepere verzinking of een steviger ligcomfort.

De aantrekkelijke gestoffeerde lagen geven de boxsprings van van Cadsand een zacht en uitnodigend aanzicht. Ervaar het extra zachte gevoel dankzij de dubbele laag pocketveren in zowel het boxspringmatras als de box, onderscheidend van een standaard bed. Kies voor kwaliteit, comfort en stijl – kies voor een van Cadsand boxspring.

Wat is het verschil tussen een bed en een boxspring?

Vraagt u zich af wat het verschil is tussen een bed en een boxspring? Een ‘gewoon’ bed heeft een bedframe, bedbodem en matras, terwijl een boxspring van van Cadsand twee of drie lagen heeft: een bedbodem, matras, en optioneel een topmatras.

Verschil in Uiterlijk en Materiaal

Een ander onderscheid is het uiterlijk. Een boxspring, vaak ‘hotelbed’ genoemd, geeft die chique, comfortabele en uitnodigende uitstraling zoals in veel hotels. Boxsprings zijn vaak gestoffeerd, in tegenstelling tot bedden die meestal van hout of metaal zijn. Dit brengt een verschil in materiaal en slaapkameruitstraling met zich mee.

1-Persoons of 2-Persoons Boxspring

Bij van Cadsand vervaardigen we boxsprings in alle gangbare lengte- en breedtematen, waaronder 120×200, 140×200, 160×200 en 180×200. Naast 2-persoonsboxsprings biedt van Cadsand ook diverse afmetingen in 1-persoonsboxsprings.

Een eenpersoonsboxspring is verkrijgbaar in breedtes van 80 cm, 90 cm, 100 cm of 120 cm, terwijl de tweepersoonsboxsprings variëren van 140 cm tot 200 cm breed. Alle boxsprings zijn verkrijgbaar in lengtes van 200 cm, 210 cm of 220 cm.

Deelbare Boxspring

De boxsprings van van Cadsand zijn ook beschikbaar in een deelbare variant. Met deze complete 2-persoonsboxspring, uitgerust met wieltjes op de poten, schuift u beide delen eenvoudig uit elkaar en naar elkaar toe. Dit maakt het bed opmaken en de slaapkamer schoonhouden een fluitje van een cent.

Wilt u boxspringadvies?

Maak dan een afspraak met een van onze specialisten