Boxsprings

- Custom made boxsprings -

Welke boxspring past het beste bij u?

De boxsprings van Van Cadsand zijn opgebouwd uit verschillende lagen, die elk zorgen voor comfort en nachtrust. U kunt kiezen uit twee hardheden, in een vlak boxspring zijn er, net als bij de Van Cadsand matrassen, speciale zones aangelegd voor de heupen en de schouders.

Dankzij onze ruime keuzen aan stoffen en onderstellen is uw boxspring uniek en een eyecatcher in uw slaapkamer. Naast de verschillende soorten en kleuren van stoffen heeft u keuze uit meer dan 5 soorten hoofdborden, om uw boxspring nog specifieker samen te kunnen stellen naar uw wensen. 

- Met de van Cadsand boxspring kiest u voor een hotel aan huis. -

Bij onze nieuwe boxsprings staat ondersteuning en comfort centraal. De boxsprings zijn zo opgebouwd dat elke laag bijdraagt aan optimaal comfort.
Door de gezoneerde pocketvering zorgen de schouderzone en heupzone ervoor dat de box 1vsi u een optimale ondersteuning geeft. De box vlak is beschikbaar in een medium en een stevige uitvoering zodat de box ideaal past bij uw persoonlijke voorkeur

Door de sterke MDF basisplaat met ventilatiesleuven zorgen onze boxen ervoor dat u lang van een optimaal slaapklimaat kan genieten. Door de duurzame veredelde stof, die afneembaar en reinigbaar is, geniet u lang, hygiënisch en fris van uw nieuwe boxspring

Onze nieuwe verstelbare boxsprings zitten vol met de nieuwste luxe materialen en state of the art technieken. Zodra u gaat liggen merkt u het direct. Slapen op onze elektrische boxspring is comfortabel én slim slapen. 

Of het nu de reinigbare hoezen zijn of de grote keuzen in 256 soorten stoffen en kleuren of dat u alles custom made kan laten maken. Op onze boxsprings bent u verzekerd van een heerlijke nachtrust en een superieure start van de dag.

 

Onder hier onze boxspring collectie

Ook een unieke boxspring?

informeer bij een van onze winkels