Hoofdkussens

Ontdek de wereld van ultiem slaapcomfort met de aanpasbare hoofdkussens van van Cadsand. Onze op maat gemaakte kussens zijn ontworpen om perfect aan te sluiten op uw unieke slaapbehoeften, zodat u altijd geniet van een rustgevende nachtrust.

Uw Slaap, Onze Prioriteit

Bij van Cadsand begrijpen we dat iedereen uniek is. Daarom bieden wij een breed scala aan aanpasbare hoofdkussens die u kunt afstemmen op uw slaapvoorkeuren. Of u nu een zijslaper, rugslaper of buikslaper bent, vind het ideale kussen dat is aangepast aan uw slaaphouding en comfortbehoeften.

Gezondheid en Comfort Hand in Hand

Onze aanpasbare hoofdkussens ondersteunen niet alleen een correcte slaaphouding, maar zorgen ook voor optimale ventilatie en vochtregulatie. Geniet van de perfecte balans tussen zachtheid, ondersteuning en duurzaamheid, en zeg vaarwel tegen nek- en schouderklachten.

Vind Jouw Perfecte Kussen

Navigeer door onze pagina en ontdek meer over onze uitgebreide collectie aanpasbare hoofdkussens. Laat van Cadsand u begeleiden naar een diepere, meer herstellende slaap met kussens die zijn gemaakt met uw comfort in gedachten.

Kies voor een gezonde, verkwikkende slaap. Kies voor de aanpasbare hoofdkussens van van Cadsand.

Ontdek in deze video onze aanpasbare kussens:


Onze Hoofdkussens

Kussen X1

Het X1 kussen is een heerlijk zacht latex kussen wat door zijn 10 cm dikte ideaal is voor buikslapers of kinderen 

Kussen X2

Met de anatomische vormen en de Pulse latex stof zorgt de X2 voor deze nachtrust, dit kussen is 12 cm dik. 

Kussen X3

Met het X3 kussen heeft u een heerlijk vol kussen dat toch zacht is door het soepele latex. Totale dikte is 14cm

Kussen X5

Het X5 kussen is anatomisch gevormd, daarnaast is dit kussen ook aanpasbaar in dikte dat tussen de 11 – 17 cm zit. 

Kussen X7

Het dikke X7 kussen is  anatomisch gevormd, daarnaast is dit kussen ook aanpasbaar in dikte dat tussen de 13 – 19 cm zit. 

Natura Support

De natura support brengt twee werelden samen, het genot van donzen veren in het kussen en vormbaar en super zacht. De Natura Support is aanpasbaar bij de kern in soft, medium of firm. 

Hoofdkussen kopen bij van Cadsand

Ontdek het Perfecte Hoofdkussen bij van Cadsand

Na een lange dag is er niets zo heerlijk als je hoofd te laten rusten op een comfortabel kussen. Het juiste hoofdkussen is cruciaal voor een goede nachtrust en een uitgerust gevoel bij het ontwaken. Ontdek het uitgebreide assortiment hoofdkussens van van Cadsand, perfect afgestemd op onze matrassen en diverse slaaphoudingen.

De Kracht van het Juiste Hoofdkussen

Een goed slaapkussen is essentieel voor het behoud van een natuurlijke houding van de rug, van de nek tot aan het stuitje, tijdens de slaap. Samen met een kwaliteitsmatras en bedbodem zorgt een kussen van van Cadsand voor de optimale rust die je lichaam verdient.

Vind Jouw Ideale Hoofdkussen

Hoe kies je het perfecte hoofdkussen? Allereerst houden we rekening met je slaaphouding. Een buikslaper heeft andere behoeften dan een zij- of rugslaper. Ook is de combinatie met je matras essentieel: bij een zachter matras past een ander kussen dan bij een steviger exemplaar. Jouw persoonlijke voorkeuren spelen eveneens een rol. Of je nu de voorkeur geeft aan dons, synthetisch materiaal of latex, of je een opschudbaar of vormvast kussen wilt, bij van Cadsand vinden we het kussen dat bij jou past.

Persoonlijk Advies bij van Cadsand

Heb je specifieke wensen of allergieën, zoals voor huisstofmijt of latex? Onze deskundige slaapadviseurs in de van Cadsand winkels staan klaar om je te assisteren in de zoektocht naar het hoofdkussen dat naadloos aansluit op jouw behoeften en slaaphouding.

Ontdek de wereld van comfortabele nachtrust met van Cadsand hoofdkussens. Jouw ideale slaapervaring begint hier!

Een goed slaapkussen voor elke slaaphouding

Kies het Juiste Slaapkussen voor Jouw Slaaphouding bij van Cadsand

Je slaaphouding speelt een essentiële rol bij het kiezen van een geschikt slaapkussen. Ontdek bij van Cadsand het ideale kussen voor jouw slaaphouding en zorg voor optimale ondersteuning van je nek en schouders tijdens je slaap.

Zijslapers

Zijslapers vormen ongeveer de helft van de bevolking. In deze houding ligt de grootste druk op je schouders. Het is cruciaal om de ruimte tussen je hals en schouder goed op te vullen voor de juiste ondersteuning van je nek. Bij een matras waarin je schouder comfortabel kan wegzakken, is een minder hoog hoofdkussen voldoende. Is je matras steviger en slaap je op je zij? Dan biedt een hoger hoofdkussen vaak meer comfort.

Rugslapers

Rugslapers vormen iets minder dan de helft van de mensen. Bij het slapen op je rug is het essentieel dat je nek goed ondersteund wordt om je wervelkolom recht te houden. Een flexibel hoofdkussen dat voldoende ruimte biedt voor je schouders, is ideaal voor rugslapers. Over het algemeen hebben rugslapers een steviger en dunner kussen nodig dan zijslapers. Bij van Cadsand heb je de keuze uit verschillende kussens waarbij je zelf de hoeveelheid vulling kiest die je prettig vindt.

Buikslapers

Ongeveer één op de tien mensen slaapt op de buik, hoewel dit niet de beste slaaphouding is. Je nek komt onder spanning te staan wanneer je hoofd opzij draait om adem te halen. Een laag en soepel kussen is voor buikslapers de beste keuze om de nek zo natuurlijk mogelijk te houden.

Meer Weten?

Wil je meer weten over het selecteren van het juiste hoofdkussen voor jouw slaaphouding? Ontdek nuttige tips en advies in onze uitgebreide blog op de van Cadsand website.

Zorg voor een optimale nachtrust en een gezonde slaaphouding met de kussens van van Cadsand. Jouw comfort is onze prioriteit!

Zo lang mogelijk genieten van je van Cadsand hoofdkussen

Verleng de Levensduur van Je van Cadsand Hoofdkussen met Onze Tips

Wil je maximaal genieten van je van Cadsand hoofdkussen? Volg deze tips om je kussen in topconditie te houden en de levensduur te verlengen.

Fris en Luchtig

Houd je hoofdkussen extra lang fris door het regelmatig op te schudden en buiten te laten luchten. Vermijd direct zonlicht bij het luchten om verkleuring van je kussen te voorkomen. Je kunt stof eenvoudig met een borstel verwijderen om je kussen tussen de wasbeurten door schoon te houden.

Bescherming

Gebruik een molton-sloop voordat je een kussensloop om je hoofdkussen doet. Deze extra beschermingslaag zorgt dat je kussen beter beschermd is en minder vaak gewassen hoeft te worden.

Wassen en Drogen

Moet je van Cadsand hoofdkussen gewassen worden? Was het op een temperatuur van 60 graden. Zorg na het wassen voor een grondige droging, bij voorkeur in de droger op de laagste stand. Gebruik tennisballen in de droger om je kussen sneller te drogen en goed op te kloppen. Overweeg het droogprogramma minimaal twee keer te draaien voor het beste resultaat. Overweeg je hoofdkussen te laten stomen bij een stomerij voor een optimaal onderhoud.

Duurzaamheid bij van Cadsand

Is je hoofdkussen aan vervanging toe? Lever het in bij van Cadsand. We streven naar een duurzame wereld zonder verspilling en geven oude hoofdkussens een nieuw leven. Breng je kussen naar een van Cadsand winkel in de buurt of stuur het gratis op met een retourformulier. Samen zorgen we voor een mooiere en meer ontspannen wereld!

Wilt u Kussenadvies?

Maak dan een afspraak met een van onze specialisten

Ontdek onze aanpasbare Kussens

  • Aanpasbare voor en achteraf.
  • van 11 tm 19 cm aanpasbaar.