Ontdek onze aanpasbare matrassen

Van Cadsand matrassen

- Aanpasbaar voor een onverstoorbare nachtrust -

Matras 3SI

De Van Cadsand matras 3si geeft uw lichaam een krachtige ondersteuning. De afritsbare toplaag van deze matras is uitgevoerd met een zeer zachte en elastische bekleding welke uw huidtemperatuur heerlijk in balans houdt.

Matras 3SI

Naast dat de 3Si een krachtige ondersteuning biedt voor u lichaam, is dit matras enorm ventilerend

Matras 5SI

Een matras is enorm belangrijk voor zowel uw lichaam als een gezonde en onderbroken nachtrust. De 5SI zorgt hiervoor omdat, de vulling is van zeer veerkrachtig en vormvast Pulse latex en vormt snel en prettig naar de contouren van uw lichaam.

Matras 5SI

Het matras 5Si heeft extra perforaties in het matras, dit zorgt voor meer doorluchting.

Matras 7SI

De Van Cadsand matras 7si voelt wolkenzacht aan en ondersteund uw lichaam op een zeer minzame wijze. De vervangbare toplaag van dit matras is uitgevoerd met een zeer zachte en elastische bekleding welk een lage druk op uw huid geeft.

Matras 7SI

De matras 7Si geeft u het gevoel alsof u in de wolken slaapt, daarnaast is dit matras aanpasbaar, zowel vooraf als achteraf.

Matras 9SI

De Van Cadsand matras 9si geeft uw lichaam een krachtige ondersteuning en is nog meer aanpasbaar. De vervangbare toplaag en de vervangbare zones van deze matras zijn uitgevoerd met een zeer zachte en elastische bekleding welk een lage druk op uw huid geeft.

Matras 9SI

Het matras 9SI is volledig aanpasbaar, bij de schouders, heupen en de voeten. Hierdoor kunnen wij uw nachtrust nog beter samenstellen.