Over ons

Van Cadsand: De Synthese van Ervaring, Wetenschap en Comfort voor Uw Ideale Nachtrust

Bij Van Cadsand investeert u niet alleen in een bed, maar in een zorgvuldig gecreëerde nachtrust. Als leidende fabrikant van aanpasbare matrassen en boxsprings combineren wij traditioneel Zeeuws vakmanschap, eersteklas materialen, en de meest recente wetenschappelijke inzichten om slaapcomfort op maat te realiseren.

Ons Verhaal

Het verhaal van Van Cadsand begint met Paul van Cadsand, een visionair met een passie voor slaapcomfort. Paul werkte jarenlang voor vooraanstaande matrasfirma’s. Tijdens deze periode werd hij geconfronteerd met een terugkerend probleem: de omruilgarantie van matrassen loste niet altijd de onderliggende problemen op. Het omruilen van een matras kon weliswaar één probleem verhelpen, maar vaak ontstonden er nieuwe. Of er bleken materialen in een matras te zitten die niet vervangen konden worden, waardoor het omruilen simpelweg geen soelaas bood.

Paul besefte ook dat de fysieke behoeften van mensen soms sneller veranderen dan de levensduur van een matras. Zo kon een matras dat aanvankelijk perfect voldeed, op termijn toch oncomfortabel worden, simpelweg omdat het lichaam van de gebruiker was veranderd.

Deze inzichten vormden de aanzet voor de oprichting van Van Cadsand. Onze matrassen zijn niet alleen aanpasbaar qua toplaag, maar ook de zones voor schouder en heup kunnen volledig worden afgestemd op de behoeften van de slaper. Hiermee biedt Van Cadsand een ongeëvenaarde flexibiliteit en garanderen we dat we altijd het perfecte matras voor u vinden.

Kwaliteit, Service en Vakmanschap

Van Cadsand staat symbool voor onwrikbare kwaliteit, persoonlijke service, en vakmanschap. Elke matras en boxspring is het resultaat van jarenlange ervaring en een diepgaande kennis van de slaapbehoeften van mensen.

Uw matras, Uw keuze

Met Van Cadsand kiest u voor een unieke slaapervaring, waarbij wetenschap, innovatie en de rijke ervaring van Paul van Cadsand samenkomen. Ontdek ons assortiment aanpasbare matrassen en boxsprings en gun uzelf de slaap die u verdient.

Contact gegevens

Schouwersweg 7
4451 HS HEINKENSZAND
0113-405017
Info@vancadsandbeds.com

Volg ons op socialmedia

Heeft u een vraag?