Beets Patteet

Beleef Uitzonderlijk Slaapcomfort bij Beets Patteet in Aarschot

Bezoek Beets Patteet in Aarschot, dé slaapcomfort specialist in België en erkende dealer van de aanpasbare matrassen van van Cadsand. Met de meest unieke en prachtige beddenwinkel in België, biedt Beets Patteet een ongeëvenaarde winkelervaring en expertise in slaapcomfort.

Een Halve Eeuw Expertise in Slaapcomfort

Beets Patteet pronkt met een rijke ervaring van 50 jaar, waarbij elk aspect, van het eerste bezoek tot de installatie en de service na verkoop, doordrenkt is met toewijding en vakmanschap. Dit garandeert dat elke klant geniet van een naadloze en bevredigende ervaring.

Een Unieke Showroom voor een Totaalbeleving

Beets Patteet streeft ernaar om klanten een complete beleving te bieden. Hun unieke showroom in Aarschot is ontworpen om het maximale comfort en de diverse slaapoplossingen zo dicht mogelijk te benaderen, zodat klanten de beste keuze kunnen maken voor hun individuele slaapbehoeften.

Gratis Levering en Installatie Overal in België

Geniet van de extra voordelen zoals gratis levering en installatie over heel België bij aankoop van een bed bij Beets Patteet. Het deskundige team zorgt ook voor de demontage van je oude bed, indien gewenst, zodat het gemak en de tevredenheid van de klant altijd voorop staan.

Betaling Na Installatie voor Uw Gemak

Bij Beets Patteet is klanttevredenheid de prioriteit. De betaling wordt pas afgerond nadat alles op locatie naar wens is geïnstalleerd, zonder dat er een voorschot nodig is.

Ontdek Beets Patteet in Aarschot

Kom langs bij Beets Patteet in Aarschot en ontdek zelf de superioriteit van hun producten, service en winkelervaring. Als toonaangevende dealer van van Cadsand in België, staat Beets Patteet garant voor kwaliteit, comfort en tevredenheid.

Contactgevens

Spoorwegstraat 2
3200 Aarschot
016 56 32 84
www.beetspatteet.be

Afspraak maken

wilt u een persoonlijke afspraak maken, voor een adviesgesprek of met een vraag, met van Cadsand Slaapcomfort?

Klik dan op de knop hieronder en zij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ontdek meer...

Matrassen

Boxsprings

Kussens

Dekbedden

Maak een afspraak

Beets Patteet neemt zo snel mogelijk contact met u op.