De Laat Slaapexpert - Bladel

Ontdek De Laat Slaapexpert: Uw Expert voor Aanpasbare Matrassen van van Cadsand in Bladel

Als je op zoek bent naar ongeëvenaarde kwaliteit en de hoogste service voor aanpasbare matrassen, dan ben je bij De Laat Slaapexpert in Bladel aan het juiste adres. Als trotse dealer van de aanpasbare matrassen van van Cadsand, staat De Laat Slaapexpert garant voor optimaal slaapcomfort en persoonlijke service.

Over De Laat Slaapexpert

Bijna dertig jaar geleden legde Ton de Laat de fundamenten voor De Laat Slaapexpert. Groeiend in de interieurzaak van zijn ouders, en na enige jaren ervaring als filiaalmanager in diverse winkels, opende hij in november ’88 zijn eerste vestiging in Diessen. De vraag naar kwaliteitsbedden inspireerde hem, en zo werd De Laat Slaapexpert geboren. De winkel groeide, breidde uit, en vandaag de dag staat het bekend als een vooraanstaand familiebedrijf in de slaapbranche.

Waarom Kiezen voor De Laat Slaapexpert?

  1. Persoonlijke en Deskundige Service: Bij De Laat Slaapexpert staat jouw comfort voorop. Het toegewijde team van slaapdeskundigen neemt de tijd om naar jouw wensen en behoeften te luisteren en helpt je bij het vinden van het perfecte, aan jouw slaapstijl aangepaste, slaapsysteem.

  2. Hoogwaardige Aanpasbare Matrassen van van Cadsand: Als erkende dealer van van Cadsand biedt De Laat Slaapexpert een exclusieve selectie van aanpasbare matrassen, zodat je zeker weet dat je de perfecte matras vindt die past bij jouw unieke slaapbehoeften.

  3. Een Rijke Geschiedenis in Slaapcomfort: Met bijna drie decennia ervaring in de beddenindustrie, combineert De Laat Slaapexpert traditionele waarden met innovatieve producten voor een optimale slaapervaring.

Bezoek De Laat Slaapexpert in Bladel

Een goed bed is het halve werk. Besteed een derde van je tijd aan optimaal comfort en kwaliteit. Bezoek De Laat Slaapexpert in Bladel en ontdek de perfecte aanpasbare matras van van Cadsand voor jou. Ervaar zelf de persoonlijke service en deskundig advies van De Laat Slaapexpert en maak van je slaap een prioriteit.

Contactgevens

Sniederslaan 41
5531 EH Bladel
0497 382 433
www.delaatslaapexpert.nl

Afspraak maken

wilt u een persoonlijke afspraak maken, voor een adviesgesprek of met een vraag, de Laat Slaapexpert?

Klik dan op de knop hieronder en zij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ontdek meer...

Matrassen

Boxsprings

Kussens

Dekbedden

Maak een afspraak

De Laat slaapexpert neemt zo snel mogelijk contact met u op.