De Slaapkamer van Nederland

De Slaapkamer van Lisse: Waar Ervaring en Kwaliteit Samenkomen

In het hart van Lisse, aan de Heereweg, verwelkomt De Slaapkamer van Lisse u in een wereld van ultiem slaapcomfort. Opgericht in 2017 door Mirjam de Best, een expert met een persoonlijke ervaring in het overwinnen van rugpijn, combineert de winkel empathie met expertise om u te begeleiden naar de perfecte slaapoplossing.

Een Persoonlijk Verhaal

Mirjam’s eigen reis, van het lijden aan ernstige rugklachten naar een leven vrij van pijn, heeft haar voorzien van unieke inzichten in de essentiële rol van een goed bed en matras. Haar achtergrond als sportmasseur, ontspanningstherapeute, en gecertificeerd Ayurveda masseur versterkt haar vermogen om een ​​diepgaand en geïnformeerd advies te bieden over diverse slaapsystemen.

Kwaliteit en Vakmanschap

Bij De Slaapkamer van Lisse staat het leveren van kwaliteit, service, en vakmanschap centraal. Naast een zorgvuldig geselecteerde collectie bedden, matrassen en bedlinnen, kunt u ook een prachtig assortiment badmatten en badkameraccessoires ontdekken.

Gedegen en Eerlijk Advies

Mirjam hecht grote waarde aan het luisteren naar uw wensen en eventuele klachten, zodat u zelf een geïnformeerde keuze kunt maken voor een fijne nachtrust. Haar onderscheidende werkwijze en persoonlijke aandacht resulteren in consistent positieve recensies en tevreden klanten.

Bezoek De Slaapkamer van Lisse

Voel u vrij om de sfeervolle winkel te bezoeken en laat u persoonlijk adviseren door Mirjam. Het inplannen van een afspraak of een huisbezoek behoort ook tot de mogelijkheden. Bij De Slaapkamer van Lisse is het bereiken van een goede nachtrust meer dan alleen het aanschaffen van een nieuw bed of matras – het is een reis naar welzijn en comfort, begeleid door een deskundige met een hart voor uw gezondheid en rust.

Contactgevens

Afspraak maken

wilt u een persoonlijke afspraak maken, voor een adviesgesprek of met een vraag, met de Slaapkamer van Nederland?

Klik dan op de knop hieronder en zij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ontdek meer...

Matrassen

Boxsprings

Kussens

Dekbedden

Maak een afspraak

De Slaapkamer van Nederland neemt zo snel mogelijk contact met u op.