Slaapspecialist Hendriksen

Slaapspecialist Hendriksen: Vier Generaties van Ongeëvenaarde Slaapexpertise

In de wereld van slaapcomfort staat één naam al meer dan acht decennia synoniem aan vakmanschap, kwaliteit en diepgewortelde expertise: Slaapspecialist Hendriksen. Dit prestigieuze familiebedrijf, nu in handen van de vierde generatie “bedweters”, blijft trouw aan zijn erfgoed door het aanbieden van ongeëvenaarde slaapoplossingen en een klantenservice die zijn gelijke niet kent.

Een Reis door de Tijd: De Oorsprong van Slaapspecialist Hendriksen

De reis begon in 1935 toen de grootvader van de huidige eigenaar, Leo Hendriksen, een bescheiden beddenmakerij opende aan de Kipstraat in Rotterdam. Het duurde niet lang voordat het vakmanschap van de familie Hendriksen erkenning kreeg, wat leidde tot de uitbreiding van het bedrijf met een nieuwe vestiging op het Stadhuisplein in Dordrecht.

In de daaropvolgende jaren bleef het bedrijf groeien en evolueren, waarbij het zich verplaatste naar de Groenmarkt en later naar de Spuiboulevard. Ondanks de verhuizingen, bleef één ding opvallend consistent: het telefoonnummer 4490, zij het met enkele toegevoegde cijfers door de jaren heen. Sinds 2006 heeft Slaapspecialist Hendriksen zijn thuis gevonden aan de Toulonselaan, waar het zijn traditie van excellentie voortzet.

Van Generatie op Generatie: Het Voortzetten van een Legacy

Leo Hendriksen, de drijvende kracht achter het huidige succes van het bedrijf, stapte niet zomaar in de voetsporen van zijn voorouders. Met een achtergrond in Bouwkunde en ervaring in een ingenieursbureau, bracht Leo een frisse blik en nieuwe inzichten in het familiebedrijf. Zijn besluit om het bedrijf over te nemen kwam na het vroegtijdige overlijden van zijn vader, een keerpunt dat de loop van zijn carrière veranderde.

Voor Leo is het vak van ondernemer een continue bron van voldoening, dankzij de diversiteit aan taken en de interactie met klanten. “Wij proberen van elk bed een lekker bed te maken,” zegt hij vaak. Dit simpele motto weerspiegelt de diepe toewijding van de familie aan hun ambacht en hun onwrikbare focus op klanttevredenheid.

Waarom Slaapspecialist Hendriksen

Slaapspecialist Hendriksen staat vandaag de dag bekend als een bastion van kwaliteit en vertrouwen, met een rijke geschiedenis die terug te zien is in elk bed dat ze verkopen. Het team van ervaren slaapspecialisten bij Hendriksen, versterkt door meer dan 80 jaar kennis die van vader op zoon is overgedragen, staat klaar om u te helpen bij het maken van de perfecte keuze voor uw slaapcomfort.

Bezoek Slaapspecialist Hendriksen en ervaar zelf de expertise en zorg die vier generaties in de maak is. Voor een goede nachtrust, vertrouwt u op de specialisten die weten hoe belangrijk slaap werkelijk is.

Contactgevens

Toulonselaan 69
3311 LT Dordrecht
078 613 4490
beddenspeciaalzaakhendriksen.nl

Afspraak maken

wilt u een persoonlijke afspraak maken, voor een adviesgesprek of met een vraag, met van Slaapspecialist Hendriksen?

Klik dan op de knop hieronder en zij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ontdek meer...

Matrassen

Boxsprings

Kussens

Dekbedden

Maak een afspraak

Slaapspecialist Hendriksen neemt zo snel mogelijk contact met u op.