Sleepfast / de Slaapmaker Huizen

Dertig jaar expertise en betrouwbaarheid

Bij Sleepfast / de Slaapmaker in Huizen vieren we drie decennia van familietraditie en vakmanschap in de slaapbranche. Opgericht door Helma en Nico-Jan Wolfswinkel, heeft ons familiebedrijf zich door de jaren heen ontwikkeld tot een toonaangevende specialist in slaapcomfort in Midden-Nederland. Van boxsprings tot bedtextiel en van kasten tot complete kinderkamers, wij bieden een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsproducten voor elke slaapbehoefte.

Kwaliteit en persoonlijke service

Onze fysieke winkel staat bekend om zijn persoonlijke benadering en uitstekende klantenservice. Met producten van topmerken, waaronder de aanpasbare matrassen van Cadsand, zetten we ons in om uitzonderlijke kwaliteit en comfort te bieden. Onze service gaat verder dan alleen de verkoop; wij bieden uitgebreide garantievoorwaarden en staan altijd klaar om u het beste advies te geven voor uw ideale slaapoplossing.

Een bewezen track record

De vele positieve recensies van onze klanten zijn een getuigenis van onze toewijding aan uitmuntend slaapcomfort. Deze tevredenheid is het resultaat van onze voortdurende inspanningen om elk aspect van uw slaapervaring te verbeteren. Bij Sleepfast / de Slaapmaker streven we ernaar om met onze kwaliteitsproducten en deskundige begeleiding iedereen een perfecte nachtrust te bieden.

Bezoek onze showroom

Wij nodigen u uit in onze showroom in Huizen om de collectie van Cadsand zelf te ervaren. Ontdek hoe de aanpasbare matrassen speciaal ontworpen zijn om aan uw individuele behoeften te voldoen, en hoe ze bijdragen aan een gezonde en herstellende slaap. Ervaar zelf waarom wij al 30 jaar een begrip zijn in de regio en hoe wij uw nachtrust kunnen transformeren.

 

Contactgevens

Eemlandweg 13-A
1271 KR Huizen
033-4552047
Sleepfast.nl

Afspraak maken

wilt u een persoonlijke afspraak maken, voor een adviesgesprek of met een vraag, met van Sleepfast Huizen?

Klik dan op de knop hieronder en zij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ontdek meer...

Matrassen

Boxsprings

Kussens

Dekbedden

Maak een afspraak

Sleepfast / de Slaapmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.