Sleepfast Rotterdam

 
Ontdek de ultieme slaapervaring bij Sleepfast in Rotterdam
 

Bent u op zoek naar de perfecte matras die niet alleen comfort biedt op de dag van aankoop, maar ook de flexibiliteit biedt om zich aan te passen aan uw veranderende behoeften? Welkom bij Cadsand Slaapcomfort, waar wij samenwerken met Sleepfast in Rotterdam om u een ongeëvenaarde slaapoplossing te bieden.

Beleef innovatie en comfort

In de Woonmall Alexandrium, thuisbasis van Sleepfast, vindt u onze revolutionaire aanpasbare matrassen. Onze matrassen zijn ontworpen met uw comfort en tevredenheid in gedachten, waarbij de toplaag verwisselbaar is zodat u het comfortniveau kunt aanpassen lang nadat u uw aankoop heeft gedaan. Dit unieke aanbod stelt u in staat om tot 365 dagen na aankoop gratis aanpassingen te maken, zodat uw matras altijd aanvoelt alsof het speciaal voor u is gemaakt.

Een persoonlijke slaapervaring

Bij Sleepfast, de sleepcoaches van Rotterdam, begrijpen we dat het kiezen van de juiste matras overweldigend kan zijn. Daarom staan onze ervaren adviseurs, ofwel Sleepcoaches, klaar om u te begeleiden bij het vinden van uw perfecte slaapoplossing. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe boxspring om in weg te dromen of het tijd is om uw huidige matras te vervangen, bij ons is de klant niet alleen koning – u bent onze Sleepfriend.

Ontdek onze unieke Sleepstudio

Onze showroom van 200m2 in de Woonmall Alexandrium is een ware ontdekkingsreis voor de zintuigen. Met een breed scala aan grote touchscreens kunt u uw bed naar wens samenstellen. Onze uitgebreide matrassencollectie staat klaar om u elk denkbaar comfort te laten ervaren.

Gemakkelijke toegang en voorzieningen

De Woonmall Alexandrium biedt ruime parkeergelegenheid met 900 parkeerplaatsen, inclusief speciale invalideplaatsen en elektrische oplaadpunten. Met een invalide-ingang en liften zorgen we ervoor dat iedereen gemakkelijk toegang heeft tot onze Sleepstudio.

Bij Cadsand Slaapcomfort en Sleepfast geloven we in het bieden van een persoonlijke en aanpasbare slaapervaring die aansluit bij uw unieke behoeften. Bezoek ons vandaag nog in de Woonmall Alexandrium en ontdek hoe onze aanpasbare matrassen en de expertise van onze Sleepcoaches u kunnen helpen om de slaap van uw dromen te vinden.

Contactgevens

Watermanweg 5
3067 GA Rotterdam
010-2688164
Sleepfast.nl

Afspraak maken

wilt u een persoonlijke afspraak maken, voor een adviesgesprek of met een vraag, met van Sleepfast Rotterdam?

Klik dan op de knop hieronder en zij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ontdek meer...

Matrassen

Boxsprings

Kussens

Dekbedden

Maak een afspraak

Sleepfast Rotterdam neemt zo snel mogelijk contact met u op.