Voorbrood Meubelen

Ontdek de wereld van Voorbrood meubelen

Bij Voorbrood Meubelen stapt u binnen in een wereld waar ambacht, kwaliteit en service hand in hand gaan. Als echt familiebedrijf met zijn wortels stevig verankerd in Rotterdam, draagt Voorbrood Meubelen een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1918. In dat jaar legde grootvader Voorbrood de fundamenten van het bedrijf door een bescheiden meubelfabriekje te starten, gespecialiseerd in het lakken en verven van meubelen.

Groei en Ontwikkeling

Door de jaren heen is Voorbrood Meubelen exponentieel gegroeid, maar heeft het zijn kernwaarden van ambacht en service nooit uit het oog verloren. Het bedrijf is inmiddels een begrip in de regio, bekend om zijn ongeëvenaarde dienstverlening en aandacht voor detail. Om de kwaliteit en service te waarborgen die klanten verdienen, beschikt Voorbrood Meubelen over een eigen meubelmakerij, stoffeerderij en meubelspuiterij.

Een Ruime Showroom vol Inspiratie

In de uitgebreide showroom van meer dan 6000m² kunt u op uw gemak de veelzijdige collectie meubelen ontdekken, variërend van modern tot klassiek. Elk meubelstuk weerspiegelt de passie en het vakmanschap waarmee het is vervaardigd. De experts van Voorbrood Meubelen staan klaar om u te adviseren en te inspireren, zodat u meubelstukken vindt die perfect resoneren met uw smaak en levensstijl.

Toegewijd aan Uw Tevredenheid

Bij Voorbrood Meubelen bent u niet zomaar een klant. U bent een gewaardeerde gast wiens woonwensen centraal staan. Het toegewijde team zet zich volledig in om u een ervaring te bieden die even memorabel is als de meubelstukken die u selecteert. Beleef het zelf en bezoek de showroom van Voorbrood Meubelen, waar uw droominterieur tot leven komt!

Contactgevens

Dorpsstraat 119
2761 AN Zevenhuizen
0180 – 63 11 11
www.voorbrood.nl

Afspraak maken

wilt u een persoonlijke afspraak maken, voor een adviesgesprek of met een vraag, met van Voorbrood?

Klik dan op de knop hieronder en zij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ontdek meer...

Matrassen

Boxsprings

Kussens

Dekbedden

Maak een afspraak

Voorbrood Meubelen neemt zo snel mogelijk contact met u op.