Woontex

Woontex Slaapcomfort: Specialist in Aanpasbaar Slaapcomfort

In 1983 opende Woontex haar deuren in het centrum van Lelystad, en is sindsdien een symbool van innovatie en vertrouwen op het gebied van slaapcomfort. Vandaag de dag leggen we de nadruk op aanpasbare matrassen die ontworpen zijn om u de best mogelijke nachtrust te bieden.

Een Rijke Geschiedenis

Van onze oorspronkelijke winkel in de Dukaatpassage tot onze huidige locatie op de Woonboulevard Palazzo, geopend in 2006 door burgemeester Horselenberg, Woontex heeft altijd de focus gehad op het verbeteren van uw slaapervaring.

Waarom Aanpasbare Matrassen?

Een goede nachtrust is essentieel, en het kiezen van het juiste matras is cruciaal. Onze aanpasbare matrassen zijn ontworpen om u de mogelijkheid te bieden uw slaapervaring te personaliseren, zodat u elke nacht optimaal comfort en ondersteuning ervaart.

Deskundig Advies voor Uw Ideale Slaapervaring

Bij Woontex geloven we in het bieden van persoonlijk en deskundig advies om u te helpen bij het vinden van het perfecte matras dat aan te passen is aan uw unieke behoeften. Wij zijn er om u te begeleiden in het proces en zorgen ervoor dat u met vertrouwen de juiste keuze maakt.

Ervaar het Zelf bij Woontex Slaapcomfort

Bezoek Woontex Slaapcomfort op de Woonboulevard Palazzo in Lelystad en ontdek zelf de voordelen van een aanpasbaar matras. Laat u verrassen door onze collectie en ervaar de superioriteit van onze producten, deskundig advies en uitmuntende klantenservice. Samen zorgen we voor een slaapervaring die precies op u is afgestemd.

Graag tot ziens bij Woontex Slaapcomfort, waar uw comfort onze prioriteit is!

Contactgevens

Zuiderpoort 2
8239 AD Lelystad
 0320 – 24 41 42 
woontexslaapcomfort.nl/

Afspraak maken

wilt u een persoonlijke afspraak maken, voor een adviesgesprek of met een vraag, met Woontex ?

Klik dan op de knop hieronder en zij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ontdek meer...

Matrassen

Boxsprings

Kussens

Dekbedden

Maak een afspraak

Woontex neemt zo snel mogelijk contact met u op.