Magneet Interieurs

Ontdek Jouw Eigen Stijl bij Magneet Interieurs in Waalwijk

Bij Magneet Interieurs, gevestigd in het hart van Waalwijk, staan we al meer dan 100 jaar klaar om je te helpen jouw droominterieur te realiseren. Als specialisten op het gebied van wonen, slapen, raamdecoratie, en vloeren, bieden onze ervaren adviseurs persoonlijk en vakkundig advies, afgestemd op jouw unieke wensen en stijl.

Een Rijke Historie van Innovatie en Stijl

Sinds de oprichting in 1919 heeft Magneet Interieurs een lange weg afgelegd, van een textielwinkel onder leiding van Harry Klerx tot een veelzijdig interieurcentrum onder de bezielende leiding van de vierde generatie, Camiel Klerx. Onze geschiedenis is geworteld in innovatie en een diep begrip van klantbehoeften, wat vandaag de dag nog steeds de kern van onze bedrijfsfilosofie vormt.

Een Showroom Vol Inspiratie

Onze ruime showroom in Waalwijk biedt een uitgebreide collectie op het gebied van wonen en slapen, inclusief de innovatieve, aanpasbare matrassen van Cadsand Slaapcomfort. Hier kun je inspiratie opdoen en de producten vinden die perfect aansluiten bij jouw persoonlijke stijl en comfortbehoeften.

Persoonlijke Service en Deskundig Advies

Bij Magneet Interieurs begrijpen we dat het samenstellen van een nieuw interieur een persoonlijk proces is. Onze adviseurs nemen daarom uitgebreid de tijd om samen met jou op zoek te gaan naar de ideale inrichting die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is maar ook praktisch en comfortabel.

Een Erfenis van Vertrouwen en Kwaliteit

Met meer dan een eeuw ervaring is Magneet Interieurs een vertrouwde naam in Waalwijk en omstreken. We zijn trots op onze historie en de lange relaties die we met onze klanten hebben opgebouwd door het leveren van kwaliteit, eerlijkheid, en vakmanschap.

Bezoek Magneet Interieurs in Waalwijk en laat ons je begeleiden naar het interieur van je dromen, waarbij traditie en innovatie hand in hand gaan. Ontdek onze veelzijdige collecties en ervaar de persoonlijke service die ons al meer dan 100 jaar tot de specialist in wonen en slapen maakt.

Contactgevens

Grotestraat 331
5142 CA Waalwijk
0416-333017
https://www.magneetinterieurs.nl/

Afspraak maken

wilt u een persoonlijke afspraak maken, voor een adviesgesprek of met een vraag, met Magneet Interieurs?

Klik dan op de knop hieronder en zij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ontdek meer...

Matrassen

Boxsprings

Kussens

Dekbedden

Maak een afspraak

Magneet Interieurs neemt zo snel mogelijk contact met u op.